... zonder kans op RSI!™", "MasterCard Vakantie Actie", "MasterCard Vakantie Actie", 'home < mastercard > [ FAQ ]  [ Logje ]'); ?> Hallo Yvonne ;)

'; } ?> Aantal aangemelde verschillende eindcijfercombinaties: 0"; echo "
Kans dat hiermee iemand gaat winnen:".(0*0/100)." %
"; echo "
1 (onbevestigde) winnaar tot nu toe!
"; ?>

Mastercard hield deze zomer een leuke actie: dagelijks wordt een combinatie van 4 cijfers getrokken; als deze cijfers overeenkomen met de laatste vier op jouw Mastercard, dan heb je € 1000 gewonnen! Het enige jammere is dat je hiervoor dagelijks op hun site moet kijken en je eindcijfers in een veel te leuke flash-applet moet intikken. Een beetje veel moeite dus, en dat gaat al helemaal niet werken als je op de camping zit.

Nieuw: een klein logje met wat er door mij gedaan is

Daarom was hier de volgende dienst: vul in onderstaand formulier de 4 eindcijfers van je creditcard in, en een e-mailadres. Deze worden dan tot het eind van deze actie opgeslagen, en voor je getest. Mocht je de gelukkige eigenaar zijn van een winnende creditcard, dan gaat er automatisch een mailtje naar het opgegeven adres en kan je dus je geld incasseren!

Whoops... met dank aan de prutsers die toch zonder geschikte eindcijfercombinatie het winnaarsformulier bleven proberen waardoor Interpay zelf veel te veel werk kreeg: inschrijven is vanaf nu niet meer mogelijk als je geen clue hebt, en het winnende cijfer van de dag wordt niet meer bekend gemaakt. Heb je jezelf al ingeschreven, dan hoef je je geen zorgen te maken; de dagelijkse check wordt nog wel uitgevoerd.

Disclaimer: mocht het wegens welke oorzaak dan ook voor deze site niet mogelijk zijn om de winnende code van de dag te achterhalen, en loopt u daardoor een prijs mis, dan kan ondergetekende niet aansprakelijk worden gesteld. Door uw gegevens op deze site in te vullen gaat u accoord met deze disclaimer.

Privacy: de hier ingevulde gegevens zullen niet aan derden verstrekt worden, en alleen gebruikt worden om prijswinnaars op de hoogte te stellen. Na afloop van deze actie zullen deze gegevens zo snel mogelijk worden gewist.

Handelsmerkinfo: 'MasterCard' is een gergistreerd handelsmerk van -- hmm, van wie eigenlijk? De rechthebbende in de Benelux is in ieder geval Interpay Nederland B.V..